tisdag 1 juli 2014

Dag 19 - Malibu och bio

Vi fortsatte slappandet i Malibuområdet och bestämde oss för att besöka Malibu Beach idag på förmiddagen. När vi åkte ner från Agoura Hills via slingriga bergsvägar försämrades dock vädret för varje kilometer. Nere vid stranden var det gråmulet om än hyfsat varmt. Det blev därför ingen heldag med sol och bad på stranden, utan mer sightseeing och promenad längs Malibus stränder. Vi begav oss därefter tillbaka till hotellpoolen där solen stekte. 


På kvällen åkte vi bort till en BBQ-restaurang lite bortanför hotellet. Det var lite Texaskänsla på restaurangen och de grillade köttbitarna satt mycket fint efter dagens promenader. 



Vi passade även på att gå på bio efter middagen, för att se skillnaden mellan amerikansk och svensk bio. Vi såg den nya Transformersfilmen och trodde fram till 10 minuter före filmstart att vi skulle bli ensamma i salongen. 


Det ramlade dock in ett par till personer innan filmen började. De röda upplysta stolarna vi satt i hade en särskild Dolby D-Box teknologi som innebar att stolarna åkte fram och tillbaka, upp och ner, vickade åt sidorna samt vibrerade i synk med filmen. Mycket intressant koncept som förhöjde upplevelsen, och ljudet som också var av någon speciell teknik var så mycket bättre än det i svenska salonger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar