tisdag 1 juli 2014

Dag 18- Åter i L.A

Efter en kort biltur kom vi fram till Los Angeles innan lunch. Väl incheckade på Hampton Inn & Suites i Agoura Hills tog vi oss ner till poolen och tillbringade eftermiddagen där.


Hungern slog senare till och vi gick till italienska restaurangen Grissini precis i närheten. Utanför stod bland annat en snygg stor suv med en kostymnisse sittandes i, han såg lite ut som Al Pacino, eller nån sorts maffioso. Väl inne på restaurangen möts vi av ett bekant ansikte men vi kunde inte riktigt placera honom med en gång men efter nån minut slog det oss. Kanske inte superhäftigt men lite, vid bordet en liten bit ifrån oss satt...

Paul Anka.

När vi 1,5 timme senare kommer ut från restaurangen sitter "Al Pacino" kvar i bilen utanför. Torde ju då vara Ankans privatchaffis. Jag var nog den som blev mest till mig...Tänk om vi får se fler roligare kändisar imorgon på Malibu Beach. Enligt mina skvallerblaskor hänger en del kändisar på den stranden. Dock vill jag understryka att vi uppträder väldigt sansat i dessa situationer. Där av inga egna bilder på Ankan.

Slutet av kvällen tillbringade vi en stund i varma bubbelpoolen. Himla skön avkoppling.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar